Vinn en träff med Ulrik Munther i Göteborg


Ulrik Munther. Foto: ulrikmunther.com

Är du precis som P3 Star ett äkta Ulrik Munther-fan?

I så fall har du och en kompis chansen att få träffa Ulrik i Göteborg torsdagen den 27 oktober! Efter träffen får ni även gå på spelningen han gör på Brewhouse klockan 20.00.

För att vara med och tävla vill vi veta vilken känd hitlåt Ulrik gjorde en cover på i våras som snabbt blev en världssuccé på Youtube. Vi vill även att du skriver en kort motivering till varför just du ska vinna.

Skicka ditt svar till [email protected] senast måndagen den 24 oktober. Glöm inte att skriva ett telefonnummer vi kan nå dig på om du vinner tävlingen. För att vara med och tävla måste du vara minst 13 år gammal och är du under 18 behöver du även ha målsmans tillåtelse. Eventuella rese- eller boendekostnader till och i Göteborg bekostar du själv.

Lycka till!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
OM BLOGGEN
Denna blogg handlar om Ulrik Munther, en 18 kille från Kullavik/kungsbacka utanför göteborg. Han blev känd från en cover han gjorde på Lady Gagas låt "Born this way" och även från lilla melodifestivlen 2009. Den 10 mars kom han även 3a i stora melodifestivalen med låten "soldiers". Vill ni veta mer om Ulrik får ni läsa bloggen. #muntherpower!
DET SENASTE
KATEGORIER
ARKIV
LÄNKAR