Ulrik Munther - 1:a på albumlistan!

Grattis grabben!;)   Vi Munthers är sjukt stolta över dig!<3 
Ulrik Munther - 1:a på albumlistan!

Ulrik Munthers väg till framgång har varit likt en saga. På rekordkort tid har han gått från att vara en okänd musiker till en grymt populär och efterfrågad artist. I sommar har han rest Sverige runt och spelat på festivaler och skapat publikhysteri överallt. I höst kommer han att ge sig ut på höstturné med premiär på Brewhouse i Göteborg den 27 oktober.

I förra veckan släpptes Ulriks självbetitlade debutplatta som idag gick rakt in på första plats på albumtopplistan. I dagarna har dessutom debutsingeln ”Boys Don’t Cry” sålt guld och nya singeln "Kill For Lies” har skickats till radio. Karriären kickade igång i början av 2011 då singeln och webvideon till ”Boys Don’t Cry” släpptes. Under första veckan blev det den mest sedda musikvideon på YouTube. Den blev också även uppmärksammad av flera stora amerikanska, engelska och svenska bloggar. Framgångarna på nätet fortsatte då Ulrik bestämde sig för att göra en cover på Lady Gagas ”Born This Way” – samma dag som hon släppte den officiellt. Än en gång blev det en nätsuccé med över 1 miljon views på några veckor och självaste Perez Hilton twittrade om hans version. Totalt har Ulrik över 5 miljoner views på Youtube och mer än 37 000 fans på Facebook.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
OM BLOGGEN
Denna blogg handlar om Ulrik Munther, en 18 kille från Kullavik/kungsbacka utanför göteborg. Han blev känd från en cover han gjorde på Lady Gagas låt "Born this way" och även från lilla melodifestivlen 2009. Den 10 mars kom han även 3a i stora melodifestivalen med låten "soldiers". Vill ni veta mer om Ulrik får ni läsa bloggen. #muntherpower!
DET SENASTE
KATEGORIER
ARKIV
LÄNKAR